Buscar
  • Danna Sultana

Çifti më i veçantë në botë: Burri është 8 muajsh shtatzënë

Publicado por: La Gazeta Express - Kosovo / 29/05/2020


Danna Sultana, e cila ka lindur mashkull dhe identifikohet femër, është në pritje të një fëmije me Esteban Landrau, i cili ka lindur femër, por e identifikon veten mashkull.


Modelja transgjinore nga Kolumbia publikoi në Instagram disa foto ku shfaqej duke i puthur barkun bashkëshortit shtatzënë dhe shkroi: “Dashuria është dashuri”.


Esteban Landrau është në muajin e 8 të shtatzënisë dhe çifti janë përgatitur për ardhjen në jetë të djalit të tyre. Ata kanë vendosur ta quajnë fëmijën Ariel.


Danna Sultana u bë e famshme në Kolumbi nga pjesëmarrja në show-n “Colombia Has Talent”.


APARA VER LA NOTICIA COMPLETA, HAGA CLICK EN EL SIGUIENTE LINK:


https://www.gazetaexpress.com/cifti-me-i-vecante-ne-bote-burri-eshte-8-muajsh-shtatzene/?__cf_chl_captcha_tk__=b027a2473f82ae2662a2ce537382b62aa04a0956-1590782478-0-AbfEbLFSUfVxLlCML2n5_bH5aZDIxX6jVWgIkwPFvLSPeaFxk537KYKu1OpnoZ-LCfrfNBLNGUks_lmn99W4r4HuRuuE5pGbLRNqbPClSj8w3c0YSYLpHj6MdXaoZbJ9l-sjGv1Nv8cHs4ZyVqtMy6poh83uNhKAnTTEuZ7XQY-xtm9bTGa_EdoN08KYwBpUvoNG6rOli61MEuDf3H1GbD8Ei6HP7leiCzrHCuRd-yripc8ha3TZbLsXE91rtMClOhgSnd3cU4Az27-MQR6r2M7e1pcmuPZzIoHZ-NFAWMZq0qKPMQ7B9Do6itlnHWmK5fvwWiIZSNiXJmS290aBt-jp_EW5hILlU9RriBCnEkHMJGRUnI5IOwJC0UFjlTb7srRP5P9G7kyou9GAOAEf-La0VyYUVvDlUVsO24LISsU8mmw4_9xiClXnTLKMU7e2yX5Fy-QaVcrEh-_aSXFuKQ1mMsQCw-4et5QhZ2cYbIAHXYvajSBqt0UMF2EvubLh7nX7ebBFITPtFHC-K70tC75Q4M0pzV2ESxvlxTUZqIGhPps8xJcCVzkzLzg1fqGwFg


19 vistas0 comentarios