Buscar
  • Danna Sultana

Caz incredibil într-un cuplu transgender. Danna Sultana și iubitul însărcinat în 8 luni.

Publicado por: Playtech - 03 iun. 2020 - Rumania


Danna Sultana, care s-a născut bărbat, dar se identifică ca bărbat, așteaptă un copil. Soțul său, care s-a născut femeie, dar se identifică ca bărbat, poartă copilul în pântece.

Cuplu transgender: Danna Sultana și iubitul însărcinat în 8 luni

Modelul columbian a postat și o imagine pe rețelele de socializare în care sărută burta soțului, însărcinat în 8 luni. Dana Sultanna, care s-a născut bărbat, dar se identifică ca fiind femeie aşteaptă un copil cu soţul său, care s-a născut femeie, dar se identifică ca bărbat. Danna a împărtăşit fotografia și cu cei 219.000 de urmăritori împreună cu mesajul „Dragostea este Dragoste”.

Cuplul a conceput acest copil pe cale naturală, dat fiind faptul că niciunul nu a făcut operație pentru schimbare de gen. Povestea lor de dragoste s-a viralizat imediat, având în vedere că este atât de neobișnuită. Modelul a precizat că soțul ei se află în luna a opta de sarcină și că vor avea un băiat.


În următoarele două săptămâni, Danna Sultana și Esteban Laundrau așteaptă venirea pe lume a primului lor copil, un băiețel care se va numi Ariel.


Para ver notici completa, haga click en el siguiente link:

https://playtech.ro/stiri/caz-incredibil-intr-un-cuplu-transgender-danna-sultana-si-iubitul-insarcinat-in-8-luni-imagini-fara-precedent-135718

6 vistas0 comentarios

Danna Sultana -Showgirl - Modelo - Actriz -TransFamily 

logo tik tok blanco.png

© 2020 Powered by: